Bezig met de gezinsvoogd een tijdlijn op te zetten.

Vandaag gesprek gehad.. 

Haar eigen woorden: het is inderdaad een vooropgezet plan om je kind bij je weg te halen. Ik ga je steeds meer begrijpen zei ze.

Heb voldoende bewijsmateriaal aangeleverd. 

Ze heeft contact opgenomen met me zus en deze moet het testament van mijn vader leveren. En de akte van erfrecht.

De putdeksel is van zijn plaats.. en door oplettendheid en eigen vertrouwen in me eigen ik.. gaat niet mijn putdeksel eraf.. maar degene die het uiteindelijk over zichzelf heeft afgeroepen.

Weer een bevestiging dat ik niet wappie ben😇

Inmiddels een paar weken verder.. mijn zus is tijd aan het rekken en het testament komt maar niet in handen van de gezinsvoogd.  Laat je je mooi in de kaarten kijken. Tijd terugdraaien kan niet meer. En fouten herstellen is ook niet aan de orde.. het vooropgezette plan valt in duigen😄..

Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in.

Rating: 5 sterren
12 stemmen

“Ik werk niet bij de politie om hard tegen mensen op te treden die normaal menselijk gedrag vertonen”

 
 

Toen een jaar geleden de coronacrisis uitbrak, was politieagent Ragnar net als zijn collega’s de eerste twee weken voorzichtig. Wat gebeurt er en wat zal er op ons afkomen? De beelden van mensen in China die daar dood op de grond zouden liggen, dat beloofde iets. Al snel had hij zoiets van: het verhaal dat we voorgeschoteld krijgen, klopt niet. Daarbij kreeg hij als agent er een taak bij, namelijk de handhaving van de maatregelen. Maar wat als je het als agent niet eens bent met de overheidsmaatregelen? In de rubriek Een ander geluid: politieagent Ragnar, (niet zijn echte naam), die niet namens de politie spreekt, maar als burger die zich zorgen maak.

Zie meer in de link hierboven