Ik heb rust in mijn leven gekregen nadat ik oude patronen heb losgelaten. Rust gekregen door goed te luisteren naar mijn intuitie. Door dicht bij mezelf te blijven en niet mee te laten slepen door het getouwtrek.

Mijn familie losgelaten.. het jeugdzorg die dezelfde techniek gebruikte als familie en de overheid die ook gebruik maakt van deze techniek, laat mij weten dat alles een illussie is.

Met dit weten heb ik met voorbedachte rade vele bewijsbare feiten op tape staan. Zodat mijn wereld in het licht komt te staan als straks de dossiers naast elkaar komen te liggen.

Daar waar de wereld vol zat met geweld en verdriet, heb ik toch iets wat in die wereld als negatief word bekeken meegenomen in mijn wereld wat ik kan gebruiken om zelfstandig te blijven. Draai het om naar positief.

In de buitenwereld waar seks normaal is, maar eigenlijk ook taboe is en zeker pijnlijk en emotioneel kan zijn.. waar niks aan gedaan word om het te verbeteren.. omdat men het kan gebruiken in eigen wereld. Neem ik dit mee om weer op te starten als webcamdame. Zodat ik thuis kan blijven werken. Het liefst zie ik dat er een bellijn word geopend waar men naartoe kan bellen om gewoon een praatje te maken zodat de communicatie kan blijven bestaan. Praten om elkaar helpen te groeien in bewustzijn.. niet alleen voor de lust. 

Deze link is niet geschikt voor de leeftijd onder de 18+

https://www.thuis.nl/performer/3181/profile/

Ik zou graag willen zien in 2021 dat wat is losgelaten oplost. Dat wat niet werkt omgekeerd word.

Dat degene die nu voor god spelen terug naar de werkelijkheid worden gebracht.

Dat alles word gereset. De hulpverlening luistert naar wat de mens te vertellen heeft en dat er niet gebruikt word gemaakt van de situatie.. maar werkelijk geluisterd word naar de voorspellende woorden die men gebruikt. Dat een dader waarvan ook, zijn welverdiende straf krijgt. En niet terug in de wereld word gezet om de ellende in stand te houden voor de werkgelegenheid. Dat er geen kinderen meer bij ouders worden weggehaald. Dat de persoon die dwars ligt geen veren in de kont krijgt. Dat er geen trauma's worden gemaakt door een hulpverlener. Dat politie er is om de mens te beschermen en niet dat men bang moet zijn voor politie de hulpverlener waarvan je een pak slaag krijgt omdat je een andere mening deelt.

Dat de machthebbers verblind mogen worden door het felle licht..

Dat is mijn wens voor 2021

 

 

 

Rating: 5 sterren
4 stemmen