Ik heb rust in mijn leven gekregen nadat ik oude patronen heb losgelaten. Rust gekregen door goed te luisteren naar mijn intuitie. Door dicht bij mezelf te blijven en niet mee te laten slepen door het getouwtrek.

Mijn familie losgelaten.. het jeugdzorg die dezelfde techniek gebruikte als familie en de overheid die ook gebruik maakt van deze techniek, laat mij weten dat alles een illussie is.

Met dit weten heb ik met voorbedachte rade vele bewijsbare feiten op tape staan. Zodat mijn wereld in het licht komt te staan als straks de dossiers naast elkaar komen te liggen.

Ik zou graag willen zien in 2021 dat wat is losgelaten oplost. Dat wat niet werkt omgekeerd word.

Dat degene die nu voor god spelen terug naar de werkelijkheid worden gebracht.

Dat alles word gereset. De hulpverlening luistert naar wat de mens te vertellen heeft en dat er niet gebruikt word gemaakt van de situatie.. maar werkelijk geluisterd word naar de voorspellende woorden die men gebruikt. Dat een dader waarvan ook, zijn welverdiende straf krijgt. En niet terug in de wereld word gezet om de ellende in stand te houden voor de werkgelegenheid. Dat er geen kinderen meer bij ouders worden weggehaald. Dat de persoon die dwars ligt geen veren in de kont krijgt. Dat er geen trauma's worden gemaakt door een hulpverlener. Dat politie er is om de mens te beschermen en niet dat men bang moet zijn voor politie de hulpverlener waarvan je een pak slaag krijgt omdat je een andere mening deelt.

Dat de machthebbers verblind mogen worden door het felle licht..

Dat is mijn wens voor 2021

 

 

 

Rating: 4.8260869565217 sterren
23 stemmen